12 januari 2012

Indoor walking

Idag är det min lediga daaaag! Den kommer bestå av att städa hela lägenheten, samt försöka fixa till taklampornas vita sladdar som går längs med taket. Jag har så svårt för att pilla med sånt där.. Får så sjukt ont i armarna efter typ 5 sekunder. Ska visa efteråt när jag har städat och fäst sladdarna i taket hur det ser ut här med lamporna! Det är i alla fall mysigt här nu vill jag lova!

Klockan 17 börjar ett indoor walking-pass som jag ska köra tillsammans med Lillemor. Har kvar ett gästträningspass och mitt gymkort går ut i slutet av januari, så det måste ju användas hehe!
Ni som inte vet vad indoor walking är så är det alltså crosstrainer som gruppträningspass. 45 minuter är det och jag testade det i måndags också. Höll på att avlida efter ungefär 25 minuter, men sedan gick det som bra igen. Ska bli intressant att se om man tycker det går lättare efter att man har varit där några gånger.
Borde även prata med dom i receptionen om Personlig tränare/rådgivare samt kroppsanalys. En förmån som årskortsmedlem är ju att nyttja 2ggr av respektive.. Har inte gjort något av det. Vääääärt.. Men en av varje tycker jag att jag borde hinna med i alla fall. Kortet går ut den 29e så!

Haha det blev ju en sånhär när man har kommit igång lite.
Ta sig fram fort som fän!

På lördag är det FEST hos Reggie! En massa goa människor ska komma till mig och sen ska vi bege oss ut och skaka rumporna lite! Kommer bli hur kul som helst, har taggat i 1,5 vecka haha

Nää lite frukost på det här och sen sätta igång med städningen så den blir gjord nån himla gång. Sen ska jag sitta och gruva mig lite inför träningen.
Wish me luck!

Inga kommentarer: