29 september 2012

Örebro-update

Har den senaste veckan faktiskt glömt bort bloggen. Ber om ursäkt för detta!
Har varit alldeles uppslukad av mig själv och alla fjärilar som flyger omkring i kroppen helt enkelt!

Hade en suuuperbra helg i Örebro! Det var hur mysigt som helst och allt kändes bäst! På lördagen gick jag, Harald och hans syster Ellen en stund på stan. Det regnade rätt mycket så det var inte så kul att gå ute, men slottet var fint i alla fall och kyrkan ännu finare. Vi åt en snuskigt god pizza på Paco's och sedan gick vi hem. På kvällen blev det middag hos Harald bror Frej och hans tjej Josephine. Efterrätt hann vi också med innan vi åkte till bowlinghallen hähä. Jag vann över Frej i andra serien. VIKTIGT.
Söndagen bestod mest av mys hemma. Vi köpte gottigt godis, päronsoda och såg Hungerspelen och spelade Mega Man X. Var tvungen köpa det i wii shop'en häromdagen. Skitkul spel som man blir beroende av!
Måndagsmorgonen sov vi rätt länge, för vi somnade inte förrän 04 på söndagen. Vaknade tolv och blev ledsen över att det snart var dags att börja bege sig hemåt. Harald gjorde american pancakes med ljus sirap till och bacon. Vi åt det och såg Breaking Bad. Bästa söndagsmyset? Sedan hann vi inte göra så mycket mer för tiden rinner ju som ni kanske vet iväg otroligt snabbt då man inte vill att den ska göra det...
Trivdes väldigt bra i Örebro och det kändes rätt jobbigt att åka hem.
Men nästa helg kommer Harald upp hit och stannar ända från fredag till onsdagmorgon :) wiiiiee

Annars då?
Har jobbat hela veckan och ikväll ska jag ha Harry Potter-mys med Linnea. Deathly Hallows part 1 blir det och massa godis, dricka och popcorn till det.
Har köpt nya mjukisbyxor och de invigs denna regniga lördag!

Hoppas ni får en supermysig lördag för det ska jaaag haaa!


Inga kommentarer: